Over mij

Marieke

Mijn naam is Marieke de Haan, ik ben 37 jaar oud en woonachtig in Ede. Al jarenlang werk ik met veel plezier als thuishulp bij senioren aan huis. Ik ben opgeleid als schoonheidsspecialist en dameskapper en heb jarenlang op particuliere basis diverse behandelingen verzorgd. Daarnaast ben ik regelmatig creatief bezig in de vorm van schilderen, tekenen, zingen en koken.

Volg mijn werk op Instagram:

Onder de naam MDH Creatieve Zorg...

…bundel ik nu mijn brede ervaring met senioren, schoonheidsbehandelingen en creatieve talent. In huiselijke setting bied ik creatieve zorg aan senioren, mantelzorgers en dementerenden. Hierbij kunt u denken aan een gezichtsbehandeling of een knipbeurt, maar ook aan samen schilderen of koken. Dit alles in een ontspannen en persoonlijke sfeer, alleen of in groepsverband.

Wilt u een moment van ontspanning aan één van uw dierbaren cadeau geven? Of hebt u er juist zelf behoefte aan om te ontspannen en verzorgd te worden? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd geraakt, bekijk dan onder Diensten wat ik voor u kan betekenen. Wilt u liever een behandeling op maat, neem dan contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Graag tot ziens,
Marieke de Haan